Jelenlegi hely

Karbantartás

Cégünk 2002 óta végezi a "mobil szolgáltatók" bázisállomásainak karbantartását.

Karbantartási tevékenységünk a Megrendelő igényei szerinti kielégítését nagymértékben segíti, hogy Cégünk dolgozói az állomások kivitelezése során szerzett, a karbantartáshoz szükséges, minden szakterületen nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek. Így a legváratlanabb műszaki problémák okát gyorsan felderítik, és azok okát orvosolják.

Több éves tapasztalattal rendelkező rádiós csoportjaink kiváló minőségű munkát végeznek, és munkájuk megfelelt a megrendelői igényeknek.

Cégünk nagy energiát és figyelmet szentel a minőségi kivitelezés feltételeinek és végrehajtásának biztosítására. Ennek köszönhetően minden megrendelőnk elégedett az elvégzett munkáinkkal.

Tevékenységek:

 • Tervezett karbantartás
  melyet a megrendelőink igénye szerint évente ciklusokban végzünk. E tevékenység során elvégezzük:
  • az egyes berendezések gyártói, tervezői által előírt karbantartási és ellenőrzési munkákat, a gyári paraméterek ellenőrzését, beállítását;
  • az üzemeltetési és karbantartási gyakorlat során szükségessé vált azon munkákat, ellenőrzéseket, tisztításokat, pontos méréseket stb., amelyek a berendezések biztonságos, hibamentes állapotát befolyásolhatják;
  • a karbantartási és ellenőrzési tevékenység során talált rendellenességeket és hibákat a lehetőség szerint azonnal elhárítjuk, illetve ha ez nem lehetséges, intézkedünk a mielőbbi javítás érdekében.
 • Sürgősen elhárítandó hibák javítása
  melyek figyelmen kívül hagyásuk rövidtávon veszélyezteti a biztonságos üzemeltetés fenntartását vagy az üzemeltető és külső személyek testi épségét:
  • az üzemeltető személyzet bejutását gátló tényezők (sérült kulcsszéf, nem nyitható konténerajtó);
  • a Megrendelő képviselője által sürgősnek minősített hibák.

  A hiba kiküszöbölését, a bejelentést követő szerződésben foglalt időn belül a helyszínen megkezdjük, és a hibajavítási folyamatokat elindítjuk.

 • Azonnal hiba elhárítás
  mindazon hibák, amelyek a hálózat üzemeltetése, a vagyon és személyek védelme érdekében azonnali elhárítást igényelnek:
  • például elszakadt 0,4 kV-os betápvezeték, bejutást gátló tényezők rendkívül sürgős esetben;
  • a Megrendelő képviselője azonnal elhárítandónak minősít.

  A hiba kiküszöbölését, a bejelentést követő szerződésben foglalt időn belül a helyszínen megkezdjük, és a hibajavítási folyamatokat elindítjuk.

Referenciák:

2002 óta több mint 400 helyszín építészeti karbantartását végeztük megrendelőink legnagyobb megelégedésére.