Jelenlegi hely

Elosztószekrény tervezés és gyártás

Cégünk megalakulása óta foglalkozik 0,4kV -os erőátviteli, installációs és vezérléstechnikai AC, illetve 48V-os DC elosztószekrények tervezésével és gyártásával, jellemzően 1600A -ig. Megrendelőink megelégedettsége bizonyítja e tárgyban szerzett több éves tapasztalatunk eredményességét.

Tervezés:

Vállaljuk elosztószekrények tervezését az igények felmérése, vagy elvi kiviteli terv alapján. A tervezési munkát tervezői jogosultsággal rendelkező kollégánk végzi. A rajzokat AutoCad programmal készítjük magas színvonalú minőségi igényeknek megfelelően. Az elosztószekrényekről minden esetben megvalósulási rajzot mellékelünk.

Gyártás:

Az elosztószekrények gyártására jól képzett és gyakorlattal rendelkező szerelőcsoport áll rendelkezésre, a gyártáshoz szükséges műszaki, szerszámozottsági és műszerezettségi adottságokkal.

A szerelőgárda évtizedes tapasztalatok alapján ez elmúlt években több ezer elosztószekrényt, vezérlőszekrényt készített, sok esetben mezős elosztószekrényeket akár 1.110 kW teljesítménytartományban ( 1600A ). A gyártási folyamat minden esetben szigorú minőségi ellenőrzés alatt, az általunk kidolgozott technológiai utasítás alapján történik. A kész elosztószekrényeken minden esetben a darabvizsgálatot és a szükséges méréseket is elvégezzük.

Minőségirányítás, Dokumentáció:

Cégünk több éve sikeresen működteti a ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert.  Jelenleg MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítvánnyal rendelkezünk. Ezen felül az elosztószekrények tervezése és gyártása valamint a CE jelölés tekintetében a MEEI által végzett audit alapján minősítéssel rendelkezünk.

A MEEI Gyártásellenőrző bizonylat száma: M13 2692215 01

Az általunk tervezett és gyártott elosztószekrényekről adatbázist vezetünk, a tervezéssel és gyártással kapcsolatos dokumentumokat archiváljuk. A kész berendezéseket egységes TYCO jelölőredszerrel látjuk el, ami magában foglalja a berendezésen elhelyezett adattáblát is.

Az elosztószekrényekhez minden esetben Minőségi Tanúsítványt, Megfelelőségi Nyilatkozatot, Mérési Jegyzőkönyvet és Megvalósulási tervet készítünk. Az elosztószekrényeinket az EU direktíváknak és a hazai előírásoknak megfelelően CE jelöléssel látjuk el, amivel igazoljuk, hogy az általunk gyártott elosztószekrény nem veszélyezteti a környezetet, és üzemszerű használat esetén nem jelent veszélyt az élő szervezetekre.

Referenciáink:

Megrendelőink többek között a Vodafone Magyarország Zrt, Hager Kft, Vilati Kft, MVS GmbH. stb.

Alkalmazott Anyagok és Készülékek:

Több éve a HAGER Kft. kiemelt szekrénygyártói vagyunk, és számunkra megtiszteltetés hogy egy igen jó hírű német gyártó minőségi elosztószekrényeit és készülékeit használhatjuk, továbbá élvezzük a gyártó HAGER cég messzemenő műszaki támogatását is. A gyártóval való szoros kapcsolat folytán lehetőségünk van magas műszaki színvonalú elosztószekrények gyártására nagyon kedvező árfekvésben.

A fentieken kívül rutinszerűen használunk Schneider Electric ( Merlin Gerin ), Hensel,
m-Schneider, Socomec, ETI, stb. elosztószekrényeket ill. készülékeket, a megrendelőink igényeinek ill. a támasztott környezeti követelményeknek megfelelően. Az elosztószekrény kiválasztásánál mindig figyelembe vesszük a telepítés helyének adottságait, valamint az üzemeltetés igényeit is.