Jelenlegi hely

Rólunk

Társaságunk megalakulása óta újonnan épülő, illetve bővülő mobil telekommunikációs rendszerek (UMTS, DCS, GSM, NMT, RAS, DRA) bázisállomásainál, illetve pont-pont közötti mikrohullámú összeköttetéseinél felmerülő tevékenységek lebonyolítására szakosodott. Az évek során megszerzett és tovább fejlesztett tudásbázisunkat profilunkhoz közel álló speciális területeken kamatoztatjuk mint az ipari kémény felújítás és új, dinamikusan fejlődő ágazatban mint a megújuló energia területe.

Cégünk felkészült a megrendelői igények megfogalmazását követően az akvizíció, tervezés, szakhatósági engedélyeztetés és a generál kivitelezés lebonyolítására, valamint a nagyobb volumenű projektek esetén a beszállítók és alvállalkozók koordinálására. Dolgozói állományunk összetételét, beszállítóink és alvállalkozóink kiválasztását is ennek megfelelően alakítottuk. Telephelyeinken (Dunaharaszti, Tiszaföldvár) megfelelően felszerelt üzemcsarnokokban végezzük a munkák előkészítését és az acélszerkezetek gyártását. Szakembereink az évek tapasztalatával és az új technika ismeretével, társaságunk az üzembiztos eszközparkkal járul hozzá tevékenységünk szakszerű, pontos végzéséhez.

Üzletpolitikánkat eddig is és a jövőben is az a cél vezérelte, hogy megrendelőinknek minden esetben a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk.Vállalkozásunk 1998 óta auditált ISO 9002:1994 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtetett és 2003-ban áttért a MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerre. Jelenleg MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítvánnyal rendelkezünk. Társaságunk 2015-ben az MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítvány mellett bevezette a Környezetközpontú irányítási rendszert és megszerezte az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványszerinti tanúsítványt.