Jelenlegi hely

Akadályvilágítás

Sziget-Com Zrt egyéb tevékenységek mellett elektromos hálózatokat tervez és kivitelez, valamint akadályvilágítási rendszereket fejleszt, tervez és kivitelez.
Cégünk akadályvilágítási rendszereket épít ki távközlési tornyokra, víztornyokra, kéményekre, magas épületekre valamint minden egyéb olyan helyre, ahol a légi közlekedés biztonsága megköveteli, valamint azt a légügyi hatóság előírja az akadályvilágítás használatát.

Különös hangsúlyt kap a napjainkban a legkorszerűbbnek ítélt LED -es akadályvilágítási lámpatestek alkalmazása, ami nem csak energiatakarékos üzemével tűnik ki, hanem hosszú élettartamával is. Ez utóbbi nagyban csökkenti ezen rendszerek karbantartási költségeit is.
Sok esetben megéri a még üzemelő, de korszerűtlen akadályvilágító lámpatestek lecserélése új LED -es lámpatestekre, mert a kisebb energiafogyasztás és a karbantartási költségek jelentős csökkenése a beruházás költségeit néhány éven belül ellensúlyozzák.
Munkánkat a hatályos előírások, szabványok és a nemzetközi (ICAO - ANNEX-14) ajánlások ismeretében végezzük saját villanyszerelő csapatunkkal. Szakembereink rendszeres képzésben részesülnek, és rendelkeznek ipari alpintechnikai vizsgával és szükséges eszközökkel, így képesek magas építményeken végzett villanyszerelési munkák elvégzésére.

Sziget-Com 2005 évben kizárólagos forgalmazói szerződést kötött a Dialight Corporation ?nel (USA) akadályvilágító lámpák és a kapcsolódó eszközök forgalmazására.

Tevékenységek

  • Akadályvilágítási rendszerek, elosztó-berendezések tervezése
  • Vezérlő és elosztó-berendezések gyártása
  • Új akadályvilágítási rendszerek szerelése (alpintechnikával)
  • Meglévő rendszer felújítás és korszerűsítés
  • Karbantartás
  • Biztonságtechnikai vizsgálatok (érintésvédelem, villám és túlfeszültség-védelem, EBF)
  • Dialight lámpatestek és egyéb eszközök forgalmazása

További információk a Dialight akadályvilágítási lámpatestekről illetve a tárgyban végzett tevékenységünkről a www.akadalyvilagitas.com oldalon találhatók.

Referenciák

Az akadályvilágítási rendszerek tervezésében és kivitelezésében több éves gyakorlattal rendelkezünk. Tervezési és kivitelezési munkáink kiterjednek az ország egész területére.

Az elmúlt években sikereket értünk el a Dialight termékek hazai forgalmazásának terén. Több hazai beruházás során kerültek alkalmazásra a Dialight korszerű akadályvilágító lámpái.